top of page
Uitvaart Parel Fabienne

UITVAART PAREL FABIENNE IN LEDEBERG
Een persoonlijke afscheidsplechtigheid in onze aula

Ceremonie

Locatie voor afscheidsceremonie

Traditioneel vond de begrafenis plaats in een kerk, maar de laatste decennia merken we dat er steeds meer vraag is naar een persoonlijke invulling van de afscheidsceremonie. Daarom zijn we bezig met de bouw van een rouwcentrum en aanpalende aula. Deze opent eind 2022 in de Hutsepotstraat 178 in 9052 Zwijnaarde. Met onze aula bieden we de nodige ruimte voor mensen die verkiezen om op een andere locatie dan de kerk afscheid te nemen van hun dierbare overledene. Zo kunnen er kleine en grote diensten plaatsvinden. 

Uitvaart Parel Fabienne
Anker 1

Een plechtigheid volgens de wens van overledene en nabestaanden

Uitvaart Parel Fabienne

Mensen kiezen er steeds meer voor om de afscheidsceremonie zelf vorm te geven. Zo willen ze de overledene nog een laatste keer eren met een projectie of de plechtigheid voorzien van de passende, persoonlijke muziek. Deze zorgen ervoor dat de persoonlijkheid van de overledene meer naar voren komt. Ook worden de herinneringen aan die persoon beter weergegeven.

Uitvaart Parel Fabienne

Vaak heeft de overledene specifieke wensen aangegeven voor de uitvaart. In een kerk wordt meestal gekozen voor de traditionele vorm van ceremonie, terwijl onze aula een intiemere en persoonlijkere sfeer mogelijk maakt. Zo wordt de aula ingericht volgens de wensen van de familie en zijn er meer mogelijkheden wat betreft persoonlijke invulling. Als professioneel begrafenisondernemer doen we ons uiterste best om ervoor te zorgen dat al deze wensen uitgevoerd kunnen worden. Hierbij houden we ook rekening met de geloofsovertuiging van de overledene.

Uitvaart Parel Fabienne

Meer weten over onze aula en de mogelijkheden voor een afscheidsceremonie?

Neem contact met ons op. 

bottom of page