top of page
Persoonlijke begrafenissen en crematies dankzij Uitvaart Parel Fabienne

UITVAART PAREL FABIENNE
Geef uw dierbaren het afscheid dat ze verdienen

Foto kerkhof .jpg

Verzorgen van begrafenissen 

Wanneer een dierbare komt te overlijden, dan willen we die persoon nog een laatste keer eren met een afscheidsceremonie. Een uitvaart zorgt niet alleen voor een passend afscheid van de overledene, maar geeft ook aan de nabestaanden de gelegenheid om te rouwen en het verwerkingsproces te starten. Uitvaart Parel Fabienne in Ledeberg is gespecialiseerd in het verzorgen van begrafenissen. Een begrafenis is de traditionele manier van afscheid nemen waarbij een ceremonie voorafgaat aan het naar het graf brengen van de overledene. De plechtigheid kan afhankelijk van de wensen van de familie plaatsvinden op een zelf gekozen locatie, in de kerk of in een aula. Niet alleen de plaats, maar ook de invulling van de afscheidsceremonie kan geregeld worden volgens de wensen van de familie of die van de overledene zelf. Ons uitvaartcentrum verzorgt het hele gebeuren zodat u kunt rouwen zonder overladen te worden met de praktische zaken. 

Uitvaart Parel Fabienne
Anker 1

Verzorging van crematies

Uitvaart Parel Fabienne

Crematie?

Hoewel begrafenissen de traditionele vorm van het afscheid nemen zijn, kiezen steeds meer mensen ervoor om gecremeerd te worden. Het onderhouden van een graf is immers duur en een crematie geeft meer flexibiliteit. Zo kan de as van de overledene op verschillende manieren worden bewaard, van een urn tot een sieraad.

Is een dierbare van u overleden? En was het zijn wens om gecremeerd te worden?
Dan zorgt Uitvaart Parel Fabienne ervoor dat deze wens gerespecteerd wordt. Zo verzorgen we de crematie van het lichamelijk overschot en geven we nabestaanden de kans afscheid te nemen met een ceremonie in onze aula of een locatie naar keuze. Alles wordt verzorgd volgens de wensen van de nabestaanden en overledene, zodat deze het passend en waardig afscheid krijgen dat ze verdienen. 

Wenst u meer te weten over de mogelijkheden voor een begrafenis of crematie?

Neem contact op met Uitvaart Parel Fabienne.

bottom of page