top of page
  • Uitvaart Parel Fabienne

Afscheid nemen van een dierbare is een zeer persoonlijke zaak


afscheid nemen van dierbare

Het overlijden van een dierbare is in ieders leven een ingrijpende gebeurtenis. Ongeacht of die persoon al lange tijd ziek was of dat hij of zij u plots ontvallen is. Hoe u daarmee omgaat, is een hoogstpersoonlijke kwestie. Het hangt enerzijds samen met uw karakter en de band die u met de overledene had. Maar anderzijds spelen ook externe factoren een rol. Denk aan de tradities binnen uw geloofsovertuiging, ook wat als sociaal wenselijk ervaren wordt enz.

In ons uitvaartcentrum zijn wij ons zeer bewust van de delicate omstandigheden van een overlijden. En wij handelen daar ook naar. Zo staat bij Uitvaart Parel Fabienne respect centraal. Respect voor de overledene én voor de nabestaanden. Het is onze leidraad voor de organisatie van de afscheidsceremonie ter inleiding van de rouwverwerking.


Conform de wensen van de overledene en de nabestaanden

Concreet betekent dat dat wij de grootste flexibiliteit aan de dag leggen voor de invulling van het hele afscheidsgebeuren. Van het moment waarop vrienden en familie de overledene een laatste groet brengen over de ceremonie ter ere van zijn of haar leven en van wat hij of zij voor iedereen betekend heeft. Tot de eigenlijke begrafenis, bijzetting van de urne of asverstrooiing in het geval van een crematie.


Wij houden een ingetogen afscheidsviering zo u wilt maar geven u ook de vrijheid om de ceremonie op te luisteren met zelfgekozen muziek en teksten. Er is eveneens ruimte voor toespraken en persoonlijke boodschappen, zelf gebrachte muziekstukjes, de projectie van dia’s en foto’s die alle aspecten van het leven van de dierbare overledene belichten.


Bij onze eerste kennismaking en alle daaropvolgende gesprekken nemen wij ruim de tijd om uw wensen en die van de overledene gedetailleerd te bespreken. We begeleiden u in elk aspect en staan in voor de volledige organisatie van de ceremonie zodat u vrij van praktische zorgen hulde kunt brengen aan uw dierbaar familielid.


Meer weten over alle mogelijkheden die begrafenisondernemer Uitvaart Parel Fabienne uit Ledeberg u biedt? Aarzel dan niet om een afspraak te maken.

36 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page