top of page
  • Uitvaart Parel Fabienne

Nieuw rouwcentrum in Zwijnaarde sedert augustus 2023

Bijgewerkt op: 25 sep. 2023

Begrafenisondernemer Uitvaart Parel Fabienne uit Ledeberg wil haar klanten nog beter van dienst zijn. Dat wil zeggen dat zij hen de nodige rust en ruimte wil bieden om het afscheid van een dierbare volgens eigen inzichten en behoeften te organiseren.

In de zomer van 2023 werd dat een feit: dan werd in Zwijnaarde (Hutsepotstraat 178) een nieuw funerarium geopend waar alle nabestaanden, vrienden en familie in maximaal comfort en sereniteit de overledene een laatste eer kunnen komen betuigen.


Modern rouwcentrum en polyvalente aula

Op het nieuwe adres zullen wij over een funerarium beschikken waar geïnteresseerden de overledene en zijn of haar familie in alle discretie kunnen groeten. Voor de eigenlijke afscheidsceremonie hebben wij dan een mooie aula die tal van mogelijkheden biedt voor een persoonlijke invulling van de afscheidsceremonie.

Zo kunnen wij in de ruimte groepen ontvangen. Maar met enkele eenvoudige aanpassingen kunnen wij ook een intiemere plek creëren voor een kleiner gezelschap. Tegelijk is er voldoende plaats als u wilt dat de plechtigheid opgeluisterd wordt met live muziek. Of als nabestaanden een persoonlijke tekst of boodschap willen brengen. De nieuwe accommodatie is uitgerust met een goede akoestiek zodat muziek, zang en woord voor iedereen duidelijk hoorbaar en verstaanbaar zijn. Daarnaast laat de moderne beeldtechniek toe om foto’s en dia’s te projecteren.


De ideale locatie voor een persoonlijk afscheid

Zoals steeds zullen wij in ons nieuw rouwcentrum alle nabestaanden en rouwenden begeleiden, ongeacht hun godsdienst of religie. Wij hechten veel belang aan overleg om uw wensen te vernemen. En wij stellen alles in het werk om een mooi afscheid voor uw dierbare mogelijk te maken.


Bent u geïnteresseerd om meer te vernemen over ons nieuw funerarium in Zwijnaarde? Aarzel niet om ons te contacteren. We geven met plezier meer toelichting.


295 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page