top of page
  • Uitvaart Parel Fabienne

Uitvaarten voor ieders budget

Een overlijden kan in bepaalde omstandigheden verwacht zijn maar is even vaak een donderslag bij heldere hemel. Sommige mensen zijn voorzienig en verkiezen hun uitvaart vooraf te plannen om de nabestaanden te ontlasten. Is dat niet het geval, dan wacht hen een zware taak op emotioneel gebied. Maar het gebeurt dat de organisatie van een uitvaartplechtigheid ook een financiële aderlating is, als er niet voldoende middelen zijn.

Budgetuitvaarten in Gent | Uitvaart Parel Fabienne

Budgetuitvaarten bij Uitvaartcentrum Parel Fabienne

Bij Uitvaart Parel Fabienne ligt de focus op een ingetogen afscheidsmoment waarbij uw dierbare in alle sereniteit wordt herdacht. En dat kan op vele manieren. Zijn de middelen beperkt, dan houden wij daar rekening mee zonder afbreuk te doen aan de doelstelling die wij ons vanaf dag 1 steeds voor ogen hebben gehouden.


Onze dienstverlening is op-en-top persoonlijk en op maat van uw wensen en mogelijkheden. Wij luisteren aandachtig naar hoe u de afscheidsplechtigheid ziet en stellen u enkele opties of uitvaartpakketten voor die passen binnen uw budget. Want wees gerust: er zijn veel variatiemogelijkheden.


Persoonlijke begeleiding voor een budgetvriendelijke keuze

De kosten van een uitvaart worden bepaald door de materiële keuzes en de organisatorische vormgeving waarvoor u opteert. Zo hebben wij een uitgebreid aanbod van kisten in diverse prijsklassen, afhankelijk van de houtsoort en afwerking. Wij hebben eveneens urnen in verschillende modellen, materialen en prijzen. Daarnaast zijn er tal van rouwkransen en bloemcreaties, door onze diensten gemaakt met natuurlijke of kunstbloemen.


Ook voor de organisatie van het hele gebeuren zijn er best veel mogelijkheden. Een uitvaart met begroeting, een uitvaart met urne of kist, de duur van de ceremonie, of u een koffietafel na de dienst wenst … wij staan open voor al uw vragen, denken met u mee en garanderen altijd dezelfde kwaliteitszorg en persoonlijke service, welke formule u ook kiest. Wij zorgen voor een uitvaart met ons hart en jouw wensen.


Ook een sobere uitvaartplechtigheid van een dierbare overledene kan mooi zijn en betekenis hebben voor de familie en vrienden die achterblijven. Uitvaart Parel Fabienne zorgt ervoor.

10 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page